Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να διερευνήσουν νέες ιδέες χρησιμοποιώντας προγράμματα χρηματοδότησης όπως το Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς (ΕΣΠΑ) και το νέο επενδυτικό πρόγραμμα από τον νόμο, προκειμένου να λάβουν σχετική χρηματοδότηση.

 

Personal banking

Καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής γνωρίζουμε ότι οι οικονομικές σας ανάγκες και προτεραιότητες αλλάζουν. Μπορούμε να σας υποστηρίξουμε σε όλα τα στάδια με τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες.

 

Coaching

Καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο είναι να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, γι ‘αυτό σας παρέχουμε πλήρη υποστήριξη ώστε να μπορείτε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην νέα επιχείρησή σας.

 

Επιχορηγήσεις και χρηματοδότηση

Σας βοηθάμε στον εντοπισμό δραστηριοτήτων που μπορούν να προσελκύσουν κίνητρα ή / και χρηματοδότες. Ειδικευόμαστε στην παροχή συμβουλών σχετικά με τον τρόπο πρόσβασης στα εν λόγω προγράμματα και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων επιχορήγησης καθώς και τον τρόπο εφαρμογής στρατηγικών για την παροχή κονδυλίων για χρηματοδότηση.

Novecon fund portal

Πρόκειται για μια μοναδική πλατφόρμα για νεοσύστατες επιχειρήσεις. Μεγιστοποιούμε τον αριθμό των πιθανών επενδυτών Τέλος, παρέχουμε μια γρήγορη ανατροφοδότηση δωρεάν ή με πολύ χαμηλό κόστος. =>Novecon.fund

Σχηματισμός

Σύντομα κοντά σας…

Business Club

Σύντομα κοντά σας…